De luisterbieb app

Je wilt de luisterboek app graag downloaden op je tablet of smartphone, dat kan tegenwoordig gratis. Tegenwoordig heb je de keuze uit honderden luisterboeken, die je online kunt downloaden en daarna offline rustig kunt lezen. Deze app is beschikbaar voor leden en niet leden.

Met de luisterbieb app heb je een keuze uit allerlei luisterboeken, kies je voor een spannende thriller, of vind je misschien een hoorspel wel heel leuk. Ga je hardlopen en wil je tijdens het hard lopen geïnformeerd worden via een luisterboek over wat het hardlopen met je lichaam doet? Veel mensen volgen ook een talencursus via aan luisterboek. Het gemak van een luisterboek is voor veel mensen ideaal, die gunnen zich niet de tijd om rustig te gaan zitten met een boek. Met een luisterboek kun je “lezen” tijdens het tuinieren, koken of hardlopen.

Hoe werkt het eigenlijk

Het is heel eenvoudig om de luisterboek app te downloaden, als je de luisterboek app hebt gedownload heb je geen internet meer nodig om het te luister, wil je het boek in bed gaan luisteren maak dan gebruik van de slaaptimer, het zou jammer zijn als je een stuk van het boek mist omdat je in slaap bent gevallen.

Luisteren voor je lijst

Als je een boek zoekt voor je literatuurlijst kun je dat ook doen via de optie luisteren in plaats van de optie lezen. Je moet dan ook eerst de luisterbieb app downloaden en dan kiezen voor “ luisteren voor je lijst”. Op deze manier kun je altijd makkelijk een boek zoeken via ” luisteren voor je lijst”, je kunt dit dan doen in de trein naar je werk of naar school, in de pauze of tussen de lessen, of als je ’s avonds in bed ligt. De luisterboeken app is beschikbaar voor Apple iPhone en macbook maar de app is ook beschikbaar voor android smartphones en tablets.